У "Борисполі" прикордонники викрили перевізника дорогоцінних металів

У пункті пропуску "Бориспіль" виявили перевізника дорогоцінних металів, який прямував із Туреччини. Про це повідомляє ДПСУ.

"У чоловіка, який прямував із Туреччини в Україну прикордонники спільно з працівниками митниці виявили майже 22 кг срібла у ручній поклажі. Викрити правопорушника вдалось завдяки попередньо отриманій інформації співробітників головного оперативно-розшукового відділу Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наш співвітчизник по прибуттю в Україну обрав "зелений коридор", чим засвідчив, що не має предметів, обов’язкових до декларування, або обмежених до переміщення через кордон.

"Проте завдяки пильності прикордонників у чоловіка виявили майже 22 кг срібла у прикрасах. За попередньою оцінкою, сума виявленого складає 650 тисяч гривень. Точну вартість встановить експертиза, на яку вже відправлено метали", - зазначили прикордонники.

Стосовно українця складено протокол за ст. 471 Митного кодексу "Порушення порядку проходження митного контролю в зонах (коридорах) спрощеного митного контролю".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення