У "БПП" не згодні з обвинуваченнями у причетності до вбивств на Майдані

 Канал 112

У "БПП" і "Народному фронті" засудили слова віце-спікера ВР Оксани Сироїд про причетність нинішньої влади до до трагічних подій Майдану.

Відповідну заяву лідери фракцій зробили в ході погоджувальної ради ради, який транслював телеканал "112 Україна".Віце-спікер Ради Оксана Сироїд в ефірі телеканалу "112 Україна" заявила, що люди, які сьогодні займають керівні посади в державі, ймовірно, причетні до подій, які відбувалися під час Революції Гідності

Вона підкреслила, що сьогодні бездіяльність у розслідуванні подій Евромайдана свідчить про причетність до них окремих керівників.

"На жаль,їх бездіяльність є цьому доказом. Я не маю доказів, щоб це довести, тому що, знову ж таки – де докази? – Докази у тій же ГПУ. Але їх бездіяльність є кращим доказом їхньої причетності до цих процесів", - додала Оксана Сироїд.

Нагадаємо, найкривавішим за час Евромайдана було протистояння на вул. Інститутській, де силовики відкрили вогонь по протестуючих з вогнепальної зброї. Там загинули 105 людей, яких тепер називають Небесною сотнею. Слідчі встановили причетність спецроти київського "Беркута" до розстрілів 48 протестувальників і заподіяння вогнепальних поранень 80 протестувальників 20 лютого 2014 р. на вул. Інститутській.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення