У Брюсселі затриманий терорист, причетний до теракту в Парижі

 ТАСС

Передбачуваний учасник терористичних атак, скоєних у п'ятницю в Парижі, затриманий в столиці Бельгії в ході контртерористичної спецоперації.

Як повідомив телеканал RTL ним виявився Абдеслам Салах, що проживав в брюссельській комуні Моленбек.

За даними RTL злочинця взяли живим, постраждалих в результаті операції немає. Уточнюється також, що вогонь не відкривався, поліція застосувала шокові гранати і сльозогінний газ".

Операція спецпідрозділів триває в Моленбек, Абдеслам Салах заарештований у своїй квартирі в Моленбек" - повідомив телеканал.

Повідомляється також, що Абдеслам Салах був оголошений Францією в міжнародний розшук як один із причетних до терактів у Парижі.

У Моленбек після терактів у Парижі було заарештовано сім підозрюваних у причетності до серії цих терористичних атак. Всі вони жили в одному з головних марокканських кварталів Брюсселя - Моленбек-Сен-Жан.

Бургомістр комуни Франсуаза Схепманс раніше визнала, що в комуні, де значну частину населення складають вихідці з Північної Африки, проживали близько 30 радикальних ісламістів, які виїхали воювати до Сирії, або вже повернулися звідти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення