У Броварах переселенець з кримінальним минулим зґвалтував 4-річну дівчинку

У Броварах учора ввечері чоловік зґвалтував дитину. Сексуальне насильство над 4-річною дівчинкою скоїв 48-річний уродженець Бердянська, раніше судимий за розбій та грабіж. Поліція Київщини сьогодні пообіді затримала ґвалтівника, повідомив очільник поліції Київської області Андрій Небитов.

Відомо, що 18 травня мама дівчинки збиралася до лікаря, а доньку на якийсь час залишила у подруги. Ближче 19:00 у квартиру, де перебувала дитина, зайшов погостювати чоловік. Жінка поралася на кухні, коли почула, як кричить дівчинка.

Коли вона кинулися у кімнату, де до цього спокійно гралася дитина, то побачила, як з квартири поспіхом втікає їх гість. Лікарі оглянули дівчинку і підтвердили ознаки статевого акту на тілі дитини. Зловмисник - внутрішньо переміщена особа з Бердянська, раніше судимий, працював технічним працівником в одному з броварських ліцеїв. Зловживав алкоголем. Ймовірно, на момент скоєння злочину був нетверезим. Все встановить експертиза.

"Звертаюсь до батьків! Не залишайте малолітніх дітей без нагляду, тим більше з малознайомими вам людьми. Саме ви, перш за все, відповідальні за безпеку і добробут своїх доньок та синів", - наголосив очільник поліції Київщини Андрій Небитов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення