У Будапешті виявили тіла ще двох жертв катастрофи катера на Дунаї

 СЕГОДНЯ

Тіла ще двох жертв катастрофи катера для прогулянок Hableany, який зіткнувся 29 травня у Будапешті з круїзним лайнером Viking Sigyn, були виявлені дайверами в Дунаї. Про це повідомило агентство Associated Press.

До вечора вівторка знайдено тіла 11 загиблих, уточнює агентство. Ще 17 осіб як і раніше вважаються зниклими безвісти.

Тіло туриста з Південної Кореї було виявлено за 58 км на південь від місця події. Дайвери також витягли тіло жінки з вікна затонулого катера, який перебуває на глибині 9 метрів під водою. У понеділок було знайдено тіла ще двох загиблих – чоловіка і жінки.

Пошукова операція триває, однак її проведення ускладнене через швидку течію Дунаю, високий рівень води у річці та низьку видимість під водою

Нагадаємо, у Будепешті сталася трагедія – затонув катер для прогулянок. Судно зіткнулося з круїзним лайнером. На борту перебувала група туристів та двоє членів екіпажу. Семеро осіб вдалося врятувати. Всі вони є громадянами Південної Кореї.

Стало відомо, що катер був побудований 1949 року Херсонською суднобудівною компанією. 1992 року судно стало власністю угорської компанії SZOT Cruises, а 2003 було передано компанії Panorama Deck Kft.

Капітаном круїзера Viking Sigyn, що врізався в екскурсійний катер, виявився громадянин України.

Національна поліція Угорщини почала кримінальне розслідування за фактом зіткнення суден у центрі Будапешта на Дунаї.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення