У Будинку профспілок закрили скандальне кафе "Каратєль"

У київському Будинку профспілок почали зносити два надбудовані поверхи. У зв’язку з цим у будівлі закрили кафе "Каратєль".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат, колишній директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації Дмитро Білоцерковець.

"Вранці розпочався процес демонтажу двох останніх незаконно прибудованих поверхів над будівлею київських профспілок", – написав він.

Білоцерковець зазначив, що процес демонтажу відбувається у кілька етапів. Перший етап передбачає обмеження доступу в будівлю і закриття "скандального кафе "Каратєль", другий – підготовку доступу будівельної техніки, а третій – це процес самого демонтажу двох незаконних поверхів.

"Нагадаю, що за ініціативою мера місто виграло всі судові інстанції щодо незаконних дій забудовника, який на культовій для країни будівлі надбудував два поверхи. Потрібно сказати спасибі виконавчій службі, ДАБІ та патріотичній громадськості за ініціативність і допомогу місту в організації процесу демонтажу", – зазначив нардеп.

Як відомо, 1 квітня у приміщенні Будинку профспілок в Києві відкрився заклад "Каратєль", розрахований на тих, хто брав участь в АТО. 2 квітня КП "Київреклама" демонтувало вивіску-назву кафе. Мер Києва Віталій Кличко 5 квітня заявив, що чергове кафе у Будинку профспілок незаконне

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення