У Чехії знайшли вбитим українця, якого шукали кілька місяців (фото)

У Чехії знайшли тіло 21-річного Валентина Ігнатюка – українця, який у липні 2021 року поїхав на заробітки та загадково зник. На тілі загиблого було виявлено сліди, ймовірно, побиття та удушення. Про це свідчать дані Книги пам'яті померлих за кордоном українців у Facebook.

Хлопець встиг попрацювати лише кілька днів. Відомо, що він вийшов із місця проживання лише у шортах, з рюкзаком. Впродовж декількох місяців його розшукувала чеська поліція.

"Його тіло знайшли у жовтні 2021 року з українським паспортом на ім'я "Ігнатюк Валентин Віталійович 10.05.2000 р.", також при ньому був телефон та чеські документи. Тіло знаходилось у лісосмузі з явними ознаками побиття та удушення", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні також йдеться, що з жовтня мати збирала гроші на перевезення та чекала закінчення експертиз. Наразі у неї 34 тисячі гривень, але для перевезення тіла з Чехії в Україну не вистачає ще значної суми. Небайдужих просять про допомогу: 5168 7422 4216 4212, "Приватбанк", отримувач - Ватаман Ольга Василівна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення