У Черкасах біля автовокзалу серійний ґвалтівник запхав дівчину у авто і викрав (відео)

У Черкасах 26-річний поганець поблизу автовокзалу викрав дівчину, силою заштовхав її до авто, завіз її в пустинне місце і зґвалтував. Після мерзенного вчинку він відвіз дівчину назад у місто. Про це повідомили у Департаменті карного розшуку.

"Події відбулися 9 червня. 26-річний поганець побачив свою жертву поблизу автовокзалу м. Черкаси. Він схопив бідолашну дівчину та силою заштовхав до задніх дверей автомобіля, в якому надягнув на її руки стяжки, а також зав’язав рот і очі. Після - повіз у невідомому напрямку. На будь який опір потерпіла отримувала удари по тулубу з вимогою "вести себе спокійно". Нелюд завіз дівчину в пустинне місце і зґвалтував", - розповіли у пресслужбі.

Після мерзенного вчинку негідник не залишив на місці скоєння злочину шоковану потерпілу, а відвіз її у місто.

20-річна жителька Черкас одразу звернулася за допомогою до близької людини, поліції та медиків.

Працівниками карного розшуку Черкащини проведено ряд оперативно-розшукових заходів та встановлено причетну до мерзенного злочину особу. Ним виявився 26-річний місцевий мешканець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності і наразі є підсудним за аналогічні злочини.

Під час затримання спецпризначенцями зловмисник забув про те, коли саме ґвалтував і що зараз перебуває під судом, до того ж ледве згадав про власну судимість.

Ґвалтівникувже повідомлено про підозру та обрано міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення