У Черкасах пацієнт довів лікаря "швидкої" до гіпертонічного кризу

У Черкасах пацієнт довів до гіпертонічного кризу лікаря швидкої допомоги, який приїхав до нього на виклик. Чоловік намагався звести наклеп на медика, повідомили в пресслужбі обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Все сталося 15 січня. Медики виїхали на допомогу 33-річному чоловікові, який повідомив про те, що у нього ''болі в ділянці нирок''. Хворий розповів фельдшеру, що у нього тиждень тому була травма спини і стан погіршився після того, як він випив пива.

Медик поставив попередній діагноз ''ниркова колька" і хотів оглянути пацієнта. Але раптово чоловік почав грубіянити лікарю і заявив, що медик п'яний. Пацієнт відмовився від огляду і викликав поліцію.

Коли копи приїхали, фельдшер наполіг на негайному проведенні огляду на стан алкогольного сп'яніння. Його перевірили в наркодиспансері, і алкоголю в крові не знайшли. Медик додав, що у нього алергія на алкоголь. Через стрес у медика розвинувся гіпертонічний криз і його госпіталізували до лікарні.

"Це вибило з робочого процесу бригаду екстренки на весь робочий день. Таким чином в місті працювало на одну "швидку" менше", – зазначили в центрі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення