У Черкасах п'яна жінка забула своїх дітей у кафе

 Обозреватель

У Черкасах жінка забула своїх дітей у кафе після того, як випила зайвого.

Про це повідомили в прес-службі поліції.

"Увечері до чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення від громадян, що в одному з розважальних закладів перебувають двоє малолітніх дітей, біля яких тривалий час немає дорослих. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та працівники ювенальної превенції відділу", - сказано в повідомленні .

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці побачили двох дітей віком 5 і 7 років, які сиділи за столиком одні. У розмові з працівником кафе поліціянти з'ясували, що діти кілька годин тому прийшли в заклад разом із дорослою жінкою. Вона зробила замовлення, але коли прийшов час розраховуватися, коштів не вистачило. Жінка попросила працівників закладу придивитися за її дітьми, поки сходить за грошима, але назад так і не повернулася. Жінки не було тривалий час, і працівники закладу викликали поліцію.

У розмові з малюками поліціянти з'ясували, що жінка, яка їх залишила - їхня мати. Нею виявилася 37-річна жителька Черкас, яка на обліку в соціальних службах не перебуває. Жінку знайшли за місцем проживання. На запитання - чому залишила дітей, відповіла, що забула через надмірну кількість вжитого алкоголю.

Дітей передали родичам. На батьків складено адміністративні матеріали за статтею 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення та попереджені про недопущення подібних випадків надалі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення