У Чернігівській області підірвали будинок підприємця: загинули дві вівчарки (фото)

У місті Бахмач Чернігівської області невідомий підірвали будинок підприємця, який зараз перебуває в Криму.

Відомо, що 27 вересня до чергової частини Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області звернувся житель райцентру та повідомив, що вночі сусіди чули звук вибуху у дворі господарства його сина.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група і вибухотехніки.

"Поліція встановила, що за вищевказаною адресою проживає підприємець, який перебуває в Криму, де родина має будинок. При огляді місця події на відстані 1,5 м від вхідних дверей до господарства виявлено важіль і уламки гранати (імовірно РГД-5). Поруч з будинком і за будинком виявлено два трупи вівчарок з ушкодженнями тулуба і голови", – повідомляє прес-служба поліції Чернігівської області.

В результаті вибуху ніхто не постраждав.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Винуватцям загрожує від трьох до семи років в'язниці.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, сьогодні в Одесі близько 03:00 невідомі підпалили приймальню-палатку, розташовану на "Антитруханівському майдані" біля мерії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення