У Чернігові чоловік із сокирою та ножем напав на перехожого

 Fakty.ua

У Чернігові патрульні затримали 40-річного нападника, що з сокирою та ножем у руках кидав камінням у перехожих, а згодом порізав чоловіка.

Інформація про те, що на пішохідному мосту (через річку Десна) перебуває агресивний чоловік із сокирою та ножем і кидає в перехожих камінням, надійшла від очевидців 18 червня вдень.

Прибувши на виклик, правоохоронці виявили на мосту пораненого чоловіка, а неподалік від нього – ймовірного нападника. Зловмисник намагався втекти від патрульних, дорогою викинувши ножа, однак його вдалося затримати.

– Громадянин із сокирою та ножем хотів скинути з мосту камінь на людей. Я зробив йому зауваження. У відповідь той накинувся на мене з ножем та декілька разів ударив ним у груди, – розповів потерпілий.

Чоловікові надали першу домедичну допомогу, а після приїзду швидкої госпіталізували. Затриманого зловмисника передали слідчим.

Ми також писали про любовну драму, що розгорнулася в окупованому Донецьку: бойовик застрелив дружину та підстрелив російського військового після того, як застукав їх на гарячому.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення