У Чернігові екс-міліціонер організував й очолив групу наркодилерів

Колишній співробітник чернігівської міліції після звільнення зі служби зайнявся виробництвом і збутом амфетаміну. До співпраці він залучив знайомих, з якими розповсюджував наркотики на території Київської та Чернігівської областей. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Зазначається, що співробітник міліції був звільнений зі служби в органах внутрішніх справ у кінці 2015 року.

Для незаконного збагачення він зібрав спільників і налагодив виготовлення і подальшу реалізацію амфетаміну. 28-річний лідер групи особисто готував психотропну речовину в приватному будинку і розподіляв її між своїми дилерами, ще частину - продавав клієнтам сам.

Учасники злочинної групи збиралися в гаражному приміщенні і в ювелірній майстерні, що належать родині одного з фігурантів. У зазначених приміщеннях зловмисники фасували наркотики, збували наркозалежним і самі вживали.

Працівники внутрішньої безпеки НПУ і слідчого управління ГУНП в Чернігівській області провели оперативні закупівлі.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання дилерів, адресами розташування нарколабораторій та місць збуту правоохоронці вилучили значну кількість прекурсорів, щойно виготовлену партію амфетаміну - 200 грамів, марихуану, таблетки і капсули, обладнання та інвентар, ваги і пакувальні пакетики, а також оргтехніку, мобільні телефони, "чорнові" записи, 58 тисяч гривень, 2000 доларів США та майже 1000 євро.

Організатору та 28-річному реалізатору повідомлено про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні або збуті наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (за ч. 2 ст. 307 КК).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення