У Чернігові іномарка влетіла в пасажирський автобус, водій легковика загинув

На виїзді із Чернігова зіткнувся автомобіль Volkswagen Passat та автобус, внаслідок чого водій легковика помер на місці. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Чернігівській області.

"На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчий з розслідування злочинів у сфері транспорту. Правоохоронці встановили, що автопригода з трагічними наслідками сталася сьогодні близько 8 ранку на виїзді з Чернігова у напрямку Мени - за 150 метрів до межі села Новоселівка. Водій легковика Volkswagen Passat, рухаючись в бік Чернігова, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автобусом "ПАЗ". Внаслідок ДТП водій автомобіля Volkswagen Passat помер на місці події, в автобусі ніхто не постраждав", - сказано у повідомленні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого). Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення