У Чернівцях арбітрам довелося тікати від розлючених уболівальників

 СЕГОДНЯ

Після матчу другої ліги України суддям довелося тікати від уболівальників. Таку реакцію глядачів викликало рішення рефері призначити пенальті на 98-ій хвилині зустрічі.

У матчі "Буковина" – "Агробізнес", який відбувся в неділю в Чернівцях, перемогу здобули гості. Основні події припали на самий кінець поєдинку. На 79-ій хвилині "Буковина" відкрила рахунок, а на 84-ій "Агробізнес" забив гол у відповідь і рахунок в матчі став нічийним – 1:1.

На 90-ій хвилині був вилучений гравець господарів поля за другу жовту картку. Гравці "Агробізнесу" влаштували фінальний штурм і на 98-ій хвилині, після подачі в штрафну "Буковини", гравець господарів поля, на думку судді, зіграв рукою. В результаті був призначений пенальті, а вболівальники намагалися прорватися на поле, але до певного моменту стюардам вдавалося їх стримувати. А ось після того, як на 99-ій хвилині "Агробізнес" реалізував пенальті і суддя відразу ж дав фінальний свисток, уболівальники "Буковини" масово побігли до рефері, щоб висловити їм своє обурення. Суддівській бригаді довелося рятуватися втечею від розлюченого натовпу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення