У Чернівцях начальниця РАЦСу погрожувала відвідувачам електрошокером (відео)

 УНИАН

У Чернівцях відсторонили від роботи начальницю міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Наталію Вишневську, яка погрожувала застосувати до відвідувачів РАЦСу електрошокер.

Про це повідомила керівниця Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України Вікторія Васильчук.

Зазначається, що учора, у місцевій інстаграм-групі з’явився відеозапис, на якому видно, як Вишневська у ході суперечки із відвідувачами держустанови, дістає електрошокер і вмикає його.

Автор цього відео повідомив, що інцидент стався у Чернівецькому РАЦСі.

"Прийшовши подати заяву з усіма документами, нас принизили і обізвали неадекватами, викликали поліцію. Причина – оплата держмита в касі "Ощадбанку" в сумі 90 копійок замість 85 копійок", - написав автор відео.

За словами чоловіка, у касі "Ощадбанку" суму округлили згідно постанови про вилучення дрібних монет. Начальниця не чула про це, і коли він, виясняючи, доводив, що оплатили мито правильно, вона принесла шокер, і застосувала його до нього.

Як повідомила керівниця Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, фігурантку скандального відео відсторонено від посадових обов’язків, а за цим фактом розпочали службове розслідування.

"Моя реакція – вкрай негативна, ми розпочинаємо службове розслідування. На час його проведення і дисциплінарного провадження Наталія Станіславівна буде відсторонена від роботи", – зазначила Васильчук.

Вона додала, що навіть у випадку, коли громадяни не завжди чемно й стримано поводяться на прийомі в держслужбовців, обов’язком чиновника є спілкуватися з людьми таким чином, щоб не допустити конфліктних ситуацій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення