У Чернівцях побили жінку-копа

 СЕГОДНЯ

У Чернівцях напали на жінку-поліцейського. Інспектор патрульної поліції, намагаючись заспокоїти нетверезу компанію, отримала забій грудної клітини та м'яких тканин обличчя.

"6 липня близько 23.00, під час патрулювання екіпаж з двох чоловік отримав повідомлення, що на вулиці Південно-Кільцевій галаслива компанія розпиває в автомобілі "Мерседес" алкоголь і" буянить, – повідомляє прес-служба поліції.

Патрульні, прибувши на місце, підійшли до хуліганів, але один з "відпочиваючих" – 32-річний житель Кельменецького району почав кричати і нецензурно висловлюватися. Потім він накинувся на 29-річну лейтенанта патрульної поліції і ліктем вдарив її в область грудної клітини та обличчя. Під час затримання порушника його дружина всіляко захищала чоловіка і заважала патрульним виконувати свою роботу.

За фактом нападу на інспектора поліції відкрито кримінальне провадження. Винному загрожує обмеження волі до п'яти років або тюремне ув'язнення на той самий строк. Поліцейські з'ясовують всі подробиці інциденту.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення