У Чернівцях поліцейський на BMW повис на паркані приватного будинку (фото)

У Чернівцях поліцейський на BMW, перебуваючи поза службою, вилетів на огорожу приватного будинку. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Зазначається, що правоохоронець "не впорався з керуванням та скоїв наїзд на світлофор і паркан біля будинку".

"Попередньо встановлено, що автомобілем керував 31-річний співробітник одного з територіальних відділень ГУНП в Чернівецькій області, який перебував поза службою", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в поліції, начальник обласного управління Нацполіції Анатолій Дмитрієв негайно ініціював комісійне службове розслідування ДТП, яке проводить дисциплінарна комісія.

"За результатами службового розслідування буде дана оцінка діям правоохоронця. У разі підтвердження причетності поліцейського до ДТП, буде прийнято рішення про його безальтернативне звільнення з лав поліції", - повідомили в прес-службі.

Водночас у поліції зазначили, що на місці ДТП водій відмовився від проходження експертизи на стан алкогольного сп'яніння.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення