У Чернівцях розбився автобус з десятками іноземців

 СЕГОДНЯ

У Чернівцях відбулася серйозна ДТП з іноземцями.

На вулиці Галицький Шлях зіткнулися мікроавтобус Mersedes Sprinter і рейсовий автобус Van Hool, повідомляє прес-служба ДСНС регіону.

"Рейсовий автобус з'їхав у кювет і врізався в дерево, а водія Mersedes Sprinter, 43-річного жителя міста Чернівці, було викинуто на проїжджу частину і притиснуто автомобілем. Чоловіка забрали лікарі швидкої медичної допомоги, однак врятувати життя йому не вдалося", – йдеться в повідомленні.

В автобусі сполученням Ахен (Німеччина) – Кишинів (Молдова) знаходилося 56 осіб, всі громадяни Молдови.

"Пасажири і травмована стюардеса змогли самі залишити авто, а двох водіїв в результаті ДТП затисло всередині салону", – розповіли в ДСНС.

Рятувальники за допомогою спеціального інструменту звільнили потерпілих з розбитого автобуса і передали медикам. Всіх трьох травмованих госпіталізували в місцеву лікарню. Після цього бійці ДСНС розпорошили і прибрали дерево, з яким зіткнувся рейсовий автобус, і змили пальне з проїжджої частини.

Нагадаємо, раніше на трасі Київ-Чоп зіткнулися автомобілі "ВАЗ-2101" і "Кіа". В результаті аварії пасажир ВАЗа, 29-річний син водія, від отриманих травм помер на місці події. Його батько госпіталізований. До лікарні також були доставлені пасажири "Кіа" – 34-річна львів'янка і дві її дочки у віці 12 і 14 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення