У Чернівцях стався вибух у ковідній лікарні, є жертви (фото)

У Чернівцях у міській лікарні №1, де лікують пацієнтів з коронавірусом, стався вибух. Через це загинула людина. Про це Суспільному сказав співробітник Державної служби з надзвичайних ситуацій в області Дмитро Сливка.

За його словами, наразі невідомо, чи загинув пацієнт чи медпрацівник. Площа пожежі складала 30 квадратних метрів. Її загасили.

Водночас заступниця голови ОДА Наталія Гусак написала, що внаслідок вибуху травмувались люди. Пацієнтів шпиталізують у інші лікарні.

Загорання у міській лікарні №1 в Чернівцях трапилося у загальній палаті, де перебували четверо пацієнтів з коронавірусом. Один з них помер, ще один — перебуває у реанімації, у чоловіка опіки третього ступеня. Його шпиталізували в обласну лікарню, сказала Наталія Гусак.

Частину пацієнтів переводять в міські лікарні №3 та №4, а також в обласну лікарню. Де перебувають люди, їхні родичі можуть дізнатися за номером гарячої лінії: 066 084 93 13.

За словами міського голови Романа Клічука, загорання сталося біля ліжка хворого. Там знайшли спирт. Водночас він відкинув версію про вибух кисневого балону.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення