У Чернівцях вбили лідера банди наркоторговців: момент потрапив на відео

У суботу, 4 квітня, в Чернівцях на вулиці Воробкевича невідомий відкрив стрілянину, смертельно поранивши 33-річного місцевого жителя Євгена Боршана, відомого в кримінальних колах на призвісько "Пача". Про це повідомив у Facebook журналіст Василь Забродський з посиланням на оперативну інформацію Чернівецького управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Також він опублікував відео перестрілки з камери спостереження.

Близько 13:00 на стоянці припаркувався автомобіль Toyota чорного кольору, з якого вийшли двоє чоловіків і пішли на зустріч третьому. Через кілька секунд з припаркованого трохи далі Mercedes Benz Vito білого кольору пролунали вистріли.

Чоловіки розбіглися, але потім один з них впав, тримаючись за живіт. Двоє інших підняли його, посадили на заднє сидіння Toyota і поїхали.

Пізніше в поліцію надійшов дзвінок від диспетчера 103, що в лікарню привезли чоловіка з вогнепальним пораненням, в руках у них були автомати.

Потерпілим виявився Євген Боршан, 1987 року народження, на прізвисько "Пача".

"Згідно з наявною інформацією, Боршан був лідером угруповання, яка на території Чернівецької області та міста Чернівці намагається повністю монополізувати весь наркотрафік і ринок збуту наркотиків. Крім цього група спеціалізується на вимаганнях, розбійних нападах, пограбуваннях, викраденнях і ін., в зв'язку з чим він мав конфлікти з іншими особами, які впливають на криміногенну обстановку в регіоні", – йдеться в повідомленні управління ДВБ.

Боршан помер у лікарні на операційному столі.

Автомобіль Mercedes Benz Vito знайшли повністю спаленим на сміттєзвалищі під Чернівцями.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення