У Чернівцях вчителька знущалася над першокласниками: подробиці скандалу (відео)

У Чернівцях батьки учнів початкових класів домоглися звільнення вчительки, яка труїла дітей.

Як передає «5 канал», чернівецький педагог з 39-річним кричала на учнів, принижувала їх і штовхала. Так, мама одного з першокласників розповіла, що її син отримав травму прямо на уроці: "Дитина розмовляла на уроці з сусідом. Вона підійшла, стала кричати і вимагала, щоб хлопчик вийшов з класу, говорила: "Міняй школу“. Потягнула з-за парти, і він вдарився об кут парти в районі скроні".

На шкільних зборах батьки вирішили висловити недовіру педагогу Тетяні Філіп. Директор навчального закладу Віктор Дем’янчук попросив вчителя дати письмові пояснення, але та написала заяву на звільнення. "Мене це не влаштовує, такого і такого учня не виганяла або виганяла, вдарила чи ні, твоє об’єктивне бачення напиши. А вона принесла заяву і пішла додому", — пояснює директор ЗОШ № 6.

Журналістам не вдалося отримати коментар самої вчительки — вона не спілкується з пресою. У той же час в Управлінні освіти підтвердили факти цькування і здивувалися, чому ні батьки, ні керівництво школи не піднімали це питання раніше.

"Велика частина інформації відповідала дійсності, батьки справедливо піднімали це питання. Як ми з’ясували, такі ситуації траплялися і раніше, але не було звернень до Управління освіти. Педагог вже вигоріла, і настав час відпочивати", — заявив журналістам начальник Управління освіти Чернівців Сергій Мартинюк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення