У чому особливості Apple AirTags

Компанія Apple завжди вражала своїми здобутками, які відрізнялися своїми надпотужними можливостями. І сьогодні компанія не втомлюється тішити нас, вправно крокуючи вперед.Навесні 2021 світ побачив новий винахід - Apple AirTags, це перший пошуковий трекер родини Apple, який оснащений модулем бездротового зв'язку, змінним акумулятором та акселерометром.Вражає вигляд пристрою у формі пігулки білого кольору з логотипом, на зворотному боці вдало замаскований акумулятор. Він, до речі, чи не єдиний екземпляр родини Apple зі змінною батареєю.

Яка роль бездротової мітки Apple AirTags?

Даний винахід зроблено з метою пошуку втрачених речей. Ця річ має невеликі розміри, що дозволяє помістити навіть у гаманці і відстежувати його. Робити це можна за допомогою гаджета. При покупці гаджета варто розраховвати на комплектність, щоб можна було вдало розмістити у спеціальному місці.

Принцип дії Apple AirTags

Пошук Apple AirTags здійснюється через спеціальний додаток. який встановлюється на будь-якому пристрої Apple. В деяких моделях Айфона мітка може працювати в режимі бездротового зв'язку. Ця функція настільки досконала, при пошукових операціях, що здатна віднайти втрачену річ з точністю до кількох сантиметрів. Такий сучасний та зручний белок спростить багато проблем. У разі втрати цієї речі в безлюдному місці власник зможе самотужки знайти загублену річ. А коли брелок потрапить іншій людині в руки, то вона, приклавши його до свого гаджета, зможе побачити контакти власника маячка.Характеристики:

  • зв'язок NFC;
  • живлення та акумулятор - змінна батарея;
  • розмір - 31,9*8мм;
  • вага - 11 г.
  • колір - срібло.

Де можна придбати “розумний брелок”?

Поки Apple Air Tag набирає популярності в Україні і люди починають знайомство з ним, відомий інтернет-магазин Техно Їжак має такі брелки для продажу. Для того, щоб одним із перших відчути переваги сучасних речей поспішіть відвідати даний інтернет-магазин і оцінити переваги новинок.Відвідавши інтернет-магазин можна почерпнути більш детальну інформацію, що стосується “розумного яблучного брелка”.

Доставка та оплата

Доставка товару можлива декількома способами, що дозволяє вибрати найбільш оптимальний, серед усіх запропонованих, це такі як: Нова пошта, адресна та кур'єрська доставка по місту Київ.Щодо оплати, то існують такі варіанти: готівкою, при отриманні товару, банківською карткою або перерахунок на розрахунковий рахунок.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення