У чому переваги лазерної епіляції

Літо - це чудова пора, яку з нетерпінням чекає кожна людина. Це прекрасний час відпочинку та сонця, пора відпусток та приємних моментів, коли можна відволіктися від щоденних турбот та присвятити час найцікавішому.

Чекаючи увесь рік настання тепла, чи з радістю поринаємо в обійми морських хвиль та насолоджуємось відпочинком на пляжі.Для того щоб бездоганно виглядати на пляжі треба ретельно готуватися, заздалегідь продумати всі дрібниці, які є основою. Чільне місце у підготовці до пляжного сезону займає епіляція. Звісно ми знаємо багато способів видалення небажаного волосся, але усім хочеться щоб то було надійно, безболісно та на тривалий час, під ці параметри ідеально підходить епіляція за допомогою лазера, а роблять її найкраще в клінікі Gold Laser. Для того, щоб детально ознайомитися з усіма перевагами, що надає лазерна епіляція, варто завітати на сайт салону.

Тут можна познайомитись з видами сучасного лазерного обладнання, яке має багато переваг у порівнянні зі своїми “пращурами”.

Чому Gold Laser найкраща клініка лазерної косметології і хірургії?

Лазерна епіляція має ряд переваг. Особливо, коли йдеться про високоякісний салон, який пропонує:

  • надсучасне обладнання;
  • висококваліфіковані спеціалісти;
  • європейський рівень обслуговування клієнтів. індивідуальний підхід;
  • наявність всіх дозвільних документів.
Високоякісне обладнання, яке дозволяє процедуру видалення волосся роботи комфортним та приємним процесом. Відсутність обмежень з точки зору типу шкіри та кольору волосся, а ще легко дістанемося та видаляємо волосся у важкодоступних місцях( зона пахв). Переваги лазерної епіляції:
  • швидке і безболісне видалення;
  • відсутність дискомфорту;
  • епіляція без статевого розрізнення( підходить як чоловікам, так і жінкам).

Високопрофесійні та досвідчені фахівці індивідуально підберуть найбільш вдалий варіант апаратного видалення підлаштовуючись під тип, колір шкіри та волосся.

Ціни на лазерну епіляцію

Ціни на лазерну епіляцію залежать від декількох факторів: ділянки діла, об”єму волосяного покриву, вибору апарата для видалення. Прейскурант цін у вільному доступі на сайті клініки. За детальною інформацією з питань запису, консультації, цін звертатися по номеру: 044 338 12 85, 067 235 71 96. Звернувшись в столичну клініку Laser Gold ви відчуєте турботу та на тривалий час забудете про епіляцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення