У Чорнобилі виникла нова пожежа

У зоні відчуження виникла ще одна пожежа - цього разу біля села Грезля Денисовецького лісництва. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"7 квітня в зоні відчуження і безумовного (обов'язкового) відселення поблизу с. Грезля Денисовецького лісництва виникла пожежа трав'яного настилу і чагарників. Станом на 7 год. 8 квітня спостерігається горіння трав'яного настилу та лісової підстилки окремими вогнищами", - сказано в повідомленні.

При цьому на місці пожежі, що виникла раніше на території Котовського лісництва в зоні відчуження, між смт Поліське, селами Тараси і Володимирівка, відкритого вогню вже немає, спостерігається тільки тління окремими осередками.

До гасіння пожеж у Чорнобильській залучені 253 людини і 68 одиниць техніки, з них від ДСНС 168 осіб особового складу та 34 одиниці техніки. Напередодні авіація ДСНС 81 раз скидала воду на зону загоряння - всього 288 тонн води.

Нагадаємо, що пожежа в Чорнобильській зоні розпочалася 4 квітня. Рятувальникам стало відомо про пожежу в Чорнобильській зоні близько першої години дня. Займання поширилося на 20 гектарів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення