У Чорноморську в туалеті відділу поліції знайшли мертвого чоловіка: всі подробиці

У місті Чорноморськ Одеської області у вбиральні відділу поліції виявлено мертвого чоловіка. Як повідомили у Відділі комунікації поліції Одеської області, на тілі чоловіка не було виявлено ознак насильницької смерті.

У відділі поліції 39-річний житель Чорноморська знаходився в якості заявника. Моторошну знахідку виявили у суботу близько третьої години дня. Попередня кваліфікація події – природня смерть.

"У відділі поліції 39-річний житель Чорноморська знаходився в якості заявника. Чоловіка з місцевого супермаркету доставили працівники поліції охорони, до яких він звернувся з приводу крадіжки у нього гаманця. Заявник попросився у вбиральню, де за кілька хвилин його тіло без ознак життя виявили поліцейські. На місце відразу ж викликали медиків, які констатували смерть чоловіка", - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою "природня смерть". Для встановлення причини смерті тіло померлого направлено на експертизу. На місці події працюють співробітники головної інспекції ГУНП та Управління внутрішньої безпеки в Одеській області. Обставини встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення