У чотирьох районах Києва відкрили "гарячу лінію" для скарг за неприбране сміття

Тепер жителі Святошинського, Подільського, Голосіївського та Оболонського районів можуть повідомляти про неприбране сміття за телефоном: (044) 400-10-11

"Київспецтранс" запустив цілодобову "гарячу лінію" для повідомлень про неприбраное сміття в місті. Поки що дзвінки прийматимуть лише в Голосіївському, Святошинському, Подільському та Оболонському районах столиці. Про це повідомив глава правління "Київспецтрансу" Андрій Грущинський, передає прес-служба КМДА.

"Ми позиціонуємо себе, як клієнтоорієнтіровану компанію, тому плануємо докладати якомога більше зусиль, щоб жителі Києва були задоволені якістю послуг, які ми надаємо. Дзвонити можна за телефоном: (044) 400-10-11 цілодобово", - сказав Андрій Грущинський.

Він зазначив, що графіки вивезення сміття часто збивалися через застарілу техніку, яка постійно ламалася. В цьому році компанія ввела нову систему контролю технічного стану автотранспорту та його ремонту, а також придбала майже півтисячі автошин, встановила 725 нових і відремонтувала 537 контейнерів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення