У депутата від БПП розпиляли 25 мільйонів на центр адмінпослуг

 Наші гроші

Комунальне підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ» 23 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Київжитлобуд» на реконструкцію будівлі під відділ (Центр) надання адміністративних послуг апарату Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації на вул. Олійника, 21. Вартість угоди склала 25,44 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Реконструкцію мають провести за 110 днів. Передбачено повну реконструкцію будівлі аж до демонтажу перекрить та стін у підвалі.

Тендер відбувся впритул до очікуваної ціни замовника, яка складала 25 451 228 грн. Фірма-переможець запропонувала виконати роботи за 25 443 278 грн. Єдиний конкурент ТОВ «Будівельна Компанія «Стройвектор» – за 25 446 960 грн. Таким чином економія на відкритих торгах склала лише на 0,03% від очікуваної ціни.

Обидві компанії раніше не вигравали державних тендерів, однак замовник і не вимагав наявності у учасників досвіду виконання аналогічних угод.

КП «Житлоінвестбуд-УКБ» очолює депутат Київради від «Блоку Петра Порошенка» В’ячеслав Непоп.

ТОВ «Київжитлобуд» зі статутним капіталом 6 тис грн. було засновано у Києві Леонідом Портянко і Антоном Горобцем. Горобець також відомий як співзасновник ТОВ «Імперія буд» разом з запоріжцем Миколою Кушніренком.

Фірму «Стройвектор» зі статутним капіталом 1 тис грн. зареєстрував у своїй квартирі киянин Валерій Романенко. Він також відомий як співзасновник ТОВ «Проектно-будівельна інвестиційна компанія «Мір строй» разом з одеситом Генадієм Сінчуком та черкащанином Валерієм Ліщинецьким.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення