У "діамантового" Корнійця 7 земельних ділянок, 3 квартири та 2 будинки (відео)

 Depo

В е-декларації екс-заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця вказані 7 земельних ділянок, 3 квартири та 2 будинки

Про це йдеться декларації розміщеній у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

Також, автомобіль Lexus RX350 2010 року випуску.

Дружина Корнійця займає посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю в обласній прокуратурі.

Нагадаємо, 5 липня під час спецоперації СБУ і ГПУ були затримані заступник начальника Головного слідчого управління ГПУ Володимир Шапакін і заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць. Їм було повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України (стаття передбачає безальтернативне позбавлення волі строком від 8 до 12 років з позбавленням права обіймати посади, спеціальну конфіскацію і конфіскацію майна).

Під час обшуків у них знайдено понад 500 тис. дол. готівкою, коштовності, цінні папери і незареєстровану вогнепальну зброю. У помешканні Корнійця, серед іншого, знайшли 65 діамантів, через що його назвали "діамантовим прокурором".

Печерський райсуд обрав запобіжний захід для Шапакина і Корнійця у вигляді утримання під вартою з розміром застави в 3,2 млн грн. Обидва підозрюваних внесли заставу і вийшли із СІЗО. Пізніше генеральний прокурор Віктор Шокін звільнив Корнійця і Шапакина.

29 вересня стало відомо, що на Корнійця відкрили ще одне провадження, у рамках якого його оголосили у розшук

Більше дивіться у випуску Надзвичайних новин

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення