У Дніпрі 11-річний хлопчик потрапив під потяг (відео)

У Дніпрі медики рятують 11-річного хлопчика, якого на залізничному перегоні біля Кам’янського збив потяг. Костя буквально лічені метри не дійшов до свого будинку і потрапив під потяг на коліях, які раніше переходив не раз.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У 11-річного Кості відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку та численні поранення голови. Хлопчика доправили до обласної дитячої лікарні після того, як його збив потяг у Кам’янському. До Дніпра дитину транспортували санавіацією, зараз він у реанімації у комі.

Мама хлопчика і досі не може оговтатися від страшної новини, адже хлопчик раніше завжди був уважним, коли переходив залізничні колії. Цей шлях - єдина дорога, яка йде від зупинки маршрутки до їхнього дому.

Трагедія могла статися в той момент, коли Костя відволікся на електричку: він чекав, доки вона проїде, і не помітив інший потяг, який рухався прямісінько на нього.

У родині хлопчика дуже складна ситуація: у мами Кості шестеро дітей, влітку жінка поховала чоловіка, а три місяці тому народила наймолодшого сина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення