​У Дніпрі 22-річна наркоманка вистрибнула з 10 поверху (фото)

У Дніпрі на проспекті Миру загинула молода жінка. Перебуваючи під дією наркотиків, вона зробила крок з вікна 10-го поверху.

Свідки події спочатку почули, що в одній з квартир на проспекті Миру, 4а відбувається сварка, жінка кричить і б'є скло. Потім дівчина, за словами очевидців, вистрибнула з вікна. Тіло 22-річної загиблої правоохоронці виявили на задньому дворі будинку.

У самій квартирі знаходився 28-річний чоловік. Він пояснив поліції, що незадовго до фатального події вони із загиблою співмешканкою вживали наркотики - їх пара вводила собі в вену. Після цього, розповів дніпрянин, у молодої жінки з'явилися нав'язливі думки і вона почала залазити на підвіконня, маючи намір покінчити життя самогубством.

Увага! Фото 18+

Свідок, який в момент події знаходився в будинку навпроти, бачив, що чоловік відмовляв жінку від стрибка і тримав її за ногу. Однак та ніяк не реагувала, зробила крок вперед і впала. На місці працювали патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Чоловіка, якому надали першу допомогу (він мав неглибокі порізи на руках, від госпіталізації відмовився), доставили у відділення поліції. Правоохоронці встановлюють усі деталі події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення