У Дніпрі 4-річна донька доглядала за п'яною матір'ю

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі п'яна до безпам'ятства матір залишила без нагляду 4-річну доньку. Як повідомили в прес-службі Патрульної поліції Дніпропетровської області, 2 липня близько 10:00 на гарячу лінію "102" зателефонувала жінка, повідомивши, що малолітня дитина знаходиться поруч з матір'ю, яка впала в алкогольну кому.

Прибувши в зазначений будинок на Слобожанському проспекті, поліцейські подзвонили в двері, які відчинила крихітка. В одній з кімнат копи виявили 38-річну жінку, яка лежала непритомна на ліжку. За попередньою інформацією, вона мала ознаки наркотичного і алкогольного сп'яніння.

"Патрульні викликали швидку, щоб медики привели жінку до тями. Поліцейські встановили, що у жінки є матір. Вони їй подзвонили, і та приїхала. Вона повідомила, що її дочка зловживає алкоголем, залишає доньку без нагляду, приводить сторонніх чоловіків, а також вживає з ними наркотики ", – повідомили в прес-службі Патрульної поліції.

На матір 4-річної дівчинки склали протокол за статтею "невиконання батьківських обов'язків", дитину під свою опіку забрала бабуся.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення