У Дніпрі банда викрала, катувала і вимагала у жертви чотири млн грн

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі правоохоронці затримали банду викрадачів. П'ятеро людей катували жертву і вимагали 4 млн грн. На щастя, в один з моментів, коли кіднепери втратили пильність, чоловікові вдалося втекти з підвалу, в якому його тримали, і заявити про те, що трапилося, в поліцію.

Копи встановили, що чоловіка викрали ще 28 січня на вул. Батумській. Його тримали в підвалі будинку, де піддавали тортурам.

"Протягом доби його тримали в підвалі, при цьому жорстоко катували і погрожували вбивством. Під тортурами він видав банківські картки з пін-кодами, ключі від квартири і у нотаріуса передав право власності на автомобіль. Потім викрадачі шантажем змусили батьків потерпілого віддати 30 000 грн і вимагали ще $ 60 000", – розповіли в центрі комунікації Національної поліції в Дніпропетровській області.

Правоохоронцям вдалося затримати п'ятьох членів банди. Під час обшуків у них знайшли зброю, а також речі, які вони вкрали у потерпілого.

"За даним фактом порушено кримінальні провадження за ст. 186 (" Грабіж "), ст. 146 (" Незаконне позбавлення волі або викрадення людини ") і ст. 189 (" Вимагання "). Зараз організатор групи і один з активних учасників тортур затримані в порядку ст. 208 КПК. Роль і ступінь провини інших членів злочинної групи встановлюються ", – додали в центрі комунікації ГУ НП області.

Раніше ми писали, що в Одесі серед білого дня викрали дівчину. Молоду жінку силою заштовхали в автомобіль рано вранці.

Нагадаємо, в Голосіївському районі Києва викрали директора фірми. Поліція розшукує сріблястий Mercedes з болгарськими номерами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення