У Дніпрі біля магазину чоловік проштрикнув ножем жінці живіт, вона померла у лікарні

У Дніпрі чоловік завдав 37-річній жінці удар ножем у живіт. Через отримане поранення вона померла у лікарні. Поліцейські затримали за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жінці 30-річного чоловіка. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Злочин стався 2 вересня біля одного з магазинів в Індустріальному районі міста Дніпро. Як встановили правоохоронці, між чоловіком та жінкою виникла сварка, у результаті якої нападник наніс потерпілій ножове поранення у живіт. Після скоєного злочину чоловік втік з місця події", - йдеться у повідомленні.

Під час огляду місця події правоохоронці вилучили речові докази – ніж.

Проведеними заходами правоохоронці розшукали та затримали причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 30-річний місцевий житель.

Наразі його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі відділення поліції №2 повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення