У Дніпрі чоловік загинув від ураження електричним струмом

 УНН

Під час зливи в Дніпрі 30-річний місцевий житель отримав ураження електричним струмом, в результаті чого загинув. Наразі поліція з'ясовує обставини події. Про це поінформували в ГУНП в Дніпропетровській області з посиланням на в.о. старшого інспектора ОП ДВП лейтенанта поліції Вікторію Гросс-Робочу.

10 серпня 2016 р. в Шевченківське відділення поліції надійшло повідомлення, що по вул. Гладкова біля кіоску лежить чоловік без ознак життя. Ця подія була зареєстрована в журналі єдиного обліку. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу.

Співробітники поліції з'ясували, що під час зливи людина перебувала у трансформаторного щитка, ймовірно, сталося замикання, від чого потерпілий отримав ураження електричним струмом і помер. В даний час кіоск, біля якого все сталося, не працює. Тіло померлого було направлено на судово-медичну експертизу.

За цим фактом порушено кримінальну виробництво за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу (із додатковою правовою кваліфікацією нещасний випадок). Наразі всі обставини події з'ясовуються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення