У Дніпрі до смерті забили цеглою чоловіка (фото)

У Дніпрі за підозрою у вбивстві затримали 29-річного чоловіка. Під час конфлікту зловмисник цеглою завдав потерпілому декілька ударів по голові. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

До поліції надійшло повідомлення про те, що біля прибудови у Соборному районі міста Дніпро виявлено тіло чоловіка з тілесними ушкодженнями. Поліцейські слідчо-оперативної групи виїхали на місце події, зібрали речові докази, опитали жителів прилеглих будинків. Правоохоронці встановили та розшукали 29-річного місцевого жителя, підозрюваного в умисному вбивстві.

"Як з’ясували поліцейські, 26 червня між двома чоловіками виникла сварка, під час якої підозрюваний завдав потерпілому смертельні удари цеглою по голові, після чого втік з місця злочину", - йдеться у повідомленні.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, до 15 років позбавлення волі. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення