У Дніпрі маршрутка в’їхала у евакуатор з авто, водія довелось деблокувати (фото, відео)

У Дніпрі сталася ДТП за участю маршрутного міжміського таксі та евакуатора з навантаженим автомобілем. Один з водіїв виявився затиснутим всередині деформованого автомобіля. Аварія сталася 1 травня після 20:00 на Кайдацькому мості, повідомили у обласному управлінні ДСНС.

"Сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного міжміського таксі Volkswagen Crafter та спеціального транспорту (евакуатор) Mercedes-Benz з навантаженим автомобілем Toyota. На момент зіткнення в пасажирській маршрутці знаходився тільки водій. Попередньо встановлено, що водій маршрутного транспортного засобу не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з евакуатором, який в той час стояв на проїжджій частині", - йдеться у повідомленні.

Водія евакуатора, чоловіка 1993 року народження, було госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до Дніпровської міської клінічної лікарні №16 з попереднім діагнозом – ЧМТ, струс мозку та закритий перелом лівої гомілки.

Рятувальники за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту вилучили тіло чоловіка 1970 року народження з понівеченого маршрутного транспортного засобу. Також, надзвичайники здійснили відключення акумуляторних елементів живлення автівок для запобігання виникнення пожежі та здійснили змив паливно-мастильних матеріалів з дорожнього покриття.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

До надання допомоги залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення