У Дніпрі мати гуляла з мертвим немовлям у візочку

 Канал 112

У Дніпрі поліцейські розслідують смерть тримісячне немовля. Про це повідомили в прес-службі ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

Інцидент стався о 6:30 22 листопада

"Під час ранкової прогулянки мати помітила, що синові стало погано, і він почав хрипіти. Жінка викликала швидку допомогу, однак помітивши, що дитина вже помер, не стала чекати лікарів і пішла далі гуляти з мертвим немовлям у візочку", – йдеться в повідомленні.

Медики були вимушені з допомогою свідків розшукувати жінку на вулицях міста. Коли лікарі все ж виявили заявницю, їм довелося лише констатувати смерть дитини.

"В цей день мати з дитиною приїхали з ж/м Лівобережний до біологічного батька дитини. За словами матері, хлопчик був абсолютно здоровий. Під час останнього диспансерного огляду дільничним педіатром, ніяких хвороб і патологій у дитини виявлено не було. За висновком судово-медичної експертизи, причиною смерті стала вірусна пневмонія з набряком головного мозку", – розповів начальник сектору патрульної поліції Самарського відділення поліції р. Дніпра майор поліції Володимир Шафран.

Встановлено, що жінка раніше судимою не була. Крім померлого хлопчика виховує ще дочку-підлітка.

За фактом смерті дитини відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з позначкою природна смерть.

На даний момент поліцейські встановлюють всі обставини справи, які призвели до смерті дитини.

Нагадаємо, в Маріуполі нетвереза мати віддала немовляти поліцейському і втекла.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення