У Дніпрі накрили підпільний цех з виробництва тютюну (відео)

У Дніпрі викрили нелегальне промислове виробництво оптових партій контрафактного кальянного тютюну під виглядом відомого бренда, пише прес-центр СБУ.

"За попередніми даними слідства, група з кількох осіб організувала незаконне виготовлення кальянного тютюну під виглядом відомого бренда. Підпільний цех вони облаштували в орендованому складському приміщенні на одній з міських промислових баз", - йдеться в повідомленні.

Сировину для виробництва контрафакту зловмисники закуповували в різних регіонах України. За допомогою інтернету вони пропонували клієнтам готову продукцію і переправляли її замовникам поштою.

"Під час обшуків за місцем виробництва і зберігання фальсифікату правоохоронці вилучили партію готового контрафактного товару, сировину та обладнання для його виготовлення. Також виявлено записи чорнової бухгалтерії з доказами протиправної діяльності", - повідомляють у СБУ.

За попередніми даними, загальна вартість вилученої продукції та обладнання становить майже 8,5 мільйонів гривень.

Відкрито кримінальну справу, проводяться слідчі дії для притягнення до відповідальності осіб, причетних до протиправної діяльності.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення