У Дніпрі нарешті знесуть будівлю психлікарні, де вбили і зґвалтували 11-річного хлопчика

У Дніпрі нарешті знесуть старий закинутий будинок, де ще 17 травня 2020 року був убитий і зґвалтований 11-річний Родіон Волков.

На сайті "Prozorro" з'явився тендер, відповідно до якого буде демонтовано старий занедбаний будинок психіатричної лікарні на вулиці Бехтерева, 1.

Замовником робіт виступає "Дніпропетровський обласний медичний центр соціально значущих хвороб" Дніпропетровської обласної ради". Оцінна вартість зносу конструкцій - 340 тисяч гривень.

Кінцевий термін подачі пропозицій 12 жовтня 2021 року, а початок аукціону заплановано на 13 жовтня. Всі роботи повинні виконати до 15 грудня 2021 року. На даний момент поки що жоден з учасників аукціону не подав заявку на участь в торгах.

Нагадаємо, що 17 травня 2020 року в цій покинутій будівлі сталося жорстоке вбивство 11-річного хлопчика. 16 травня 2020 року підліток пішов гуляти і після 20:00 перестав відповідати на дзвінки, тоді родичі запідозрили недобре. На записах відеоспостереження зниклого бачили в супроводі невідомого чоловіка.

Під час обстеження території психіатричної лікарні в покинутому корпусі поліцейські знайшли бездиханне тіло дитини, загорнуте в покривало, а неподалік знаходився чоловік зі слідами крові на обличчі.

За версією слідства, між чоловіком і хлопчиком виник конфлікт через те, що дитина хотіла піти додому. У результаті, зловмисник задушив і зґвалтував потерпілого, а після заволодів мобільним і навушниками жертви.

У травні цього року батько 11-річного Родіона Волкова став фігурантом справи про вбивство чоловіка, якого він та ще двоє його товаришів запідозрили в педофілії. Чоловіки стверджували, що 35-річний Олександр Тептиш полював на 12-річну школярку і хотів її зґвалтувати. Олександра шукали близько пів року. Його тіло випадково виявив грибник у посадці на околиці Дніпра. Чоловік був оголеним, обгорілим, а експерти нарахували на його тілі більше ніж сто різних пошкоджень.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення