У Дніпрі натовп чоловіків напав на поліцейських (відео)

У Дніпрі на співробітників патрульної поліції напала група осіб. Водій та пасажир машини, яку зупинили правоохоронці, поводилися агресивно та намагалися всіляко перешкоджати діям правоохоронців. Незабаром їм на допомогу прибуло майже 20 знайомих, а конфлікт швидко переріс у бійку. Про це повідомили в пресслужбі поліції області.

Зловмисники вихопили з рук патрульного мобільний засіб фіксації та завдали йому тілесних ушкоджень. На місце події прибула слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції.

Одного з фігурантів затримали згідно зі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Чоловікам повідомили про підозру.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) і ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення