У Дніпрі нетверезий чоловік повідомив про вбивство трьох людей

Днями у Дніпрі заявник повідомив про вбивство трьох осіб на проспекті Миру - чоловіка, жінки і дитини. Всі вільні екіпажі моментально приїхали на місце, але, як виявилося, поспіх був ні до чого. Коли патрульні під'їхали до будинку, то побачили там п'яного чоловіка. Він сказав, що зробив виклик для того, щоб привернути увагу - мовляв, швидка допомога не госпіталізувала його дружину. Про це повідомляє Информатор.

Через кілька днів відбулася схожа ситуація - в цей раз про вбивство повідомила жінка. Як виявилося, вона випила зайвого і посварилася зі своїм чоловіком. З якою метою подзвонила в поліцію - так і залишилося загадкою. На обох заявників поліцейські склали протокол за статтею 183 КУпАП - завідомо неправдивий виклик.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів вніс у Верховну раду законопроект про збільшення штрафів за хибні виклики поліції, швидкої або рятувальників. У разі, якщо парламент його прийме, сума штрафу зрости в рази. Якщо зараз штраф становить від 51 до 119 гривень, то після підписання законопроекту порушник змушений буде заплатити від 3400 до 10200, залежно від ситуації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення