У Дніпрі обвалився двоповерховий будинок: є постраждалий (відео)

У Дніпрі з невідомих причин сталося руйнування 2-поверхового цегляного приватного житлового будинку. Господаря будинку було госпіталізовано з опіками рук та обличчя 1-го ступеню. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на ДСНС.

“8 жовтня о 3:53 до Служби порятунку „101“ надійшло повідомлення про руйнування 2-поверхового житлового будинку на вулиці Генерала Волівача Новокодацького району міста Дніпро”, — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за вказаною адресою терміново направлено відділення 4 державної пожежно-рятувальної частини 8 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

“По прибуттю до місця виклику рятувальниками встановлено, що з невідомих причин сталося руйнування 2-поверхового цегляного приватного житлового будинку. Внаслідок руйнування також пошкоджено сусідній будинок: вибито одне вікно та пошкоджено фронтон”, — зазначається в повідомленні.

Також під час обстеження фахівцями ДСНС місця події, з’явився господар будинку — чоловік, 1973 року народження.

“Його оглянули лікарі та з діагнозом: опіки рук та обличчя 1-го ступеню, садна, госпіталізували до Дніпровської міської клінічної лікарні № 2”, — інформує ДСНС.

Зазначається, що горіння не було. Причина руйнації встановлюється.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення