У Дніпрі палав будинок, де проживали 7 дітей: вибратись вдалось не всім (фото, відео)

У Дніпрі сталася пожежа в триповерховому будинку, внаслідок надзвичайної події постраждало дві особи. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

"27-го березня о 01:11 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку на вулиці Свєтлова Шевченківського району міста Дніпро. По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині спальної кімнати на третьому поверсі триповерхового житлового будинку. Вогонь миттєво охопив приміщення оселі", - йдеться у повідомленні.

З вікна третього поверху спостерігалось відкрите горіння та була загроза поширення вогню на дах будинку. Було з’ясовано, що 11 осіб, з яких 7 дітей, самостійно покинули палаючу оселю до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

Внаслідок пожежі постраждала жінка 1965 року народження, яку госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до Дніпровської міської клінічної лікарні №2 з попереднім діагнозом 80% термічних опіків тіла (стан тяжкий). Також, внаслідок пожежі постраждав чоловік 2000 року народження, якого доставлено працівниками екстреної медичної допомоги до Дніпровської міської клінічної лікарні №2 з попереднім діагнозом 10% термічних опіків тіла (стан середньої тяжкості)

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, меблі, внутрішнє облицювання стін оселі. Пошкоджено дах будівлі. Загальна площа пожежі склала 40 метрів. кв.

Пожежу локалізовано о 01:43 та ліквідовано об 01:50. До гасіння пожежі залучено 16 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення