У Дніпрі перевертень у погонах отримав довічне: що він накоїв

У Дніпрі колишнього міліціонера засудили до довічного позбавлення волі. Чоловік вчинив не один тяжкий злочин, повідомили в місцевій прокуратурі.

Чоловіка судили роками. Як з'ясувалося, на злочини коп пішов заради продажу своєї частини квартири. Одна з кімнат житла належала поліцейському, а інші дві – жінці та її матері. У липні 2014 командир взводу попросив своїх підлеглих "допомогти переконати" співвласників не перешкоджати продажу його частки.

Однієї ночі підсудний і ще четверо осіб пробралися в квартиру. Спочатку вони почали погрожувати жінкам, а потім перевертень у погонах накинувся на одну з них. Він наступив їй ногою на шию і завдав кілька ударів по голові.

Крики жінок про допомогу почули двоє перехожих. Вони і прийшли постраждалим на допомогу і почали вимагати у копів пред'явити документи. На це обвинувачений відреагував жорстоко – він дістав з кишені пістолет і вистрілив у голову одному з перехожих.

Коли на місце приїхали справжні правоохоронці, їхній "колега" почав погрожувати їм гранатою. Чоловіка визнали винним відразу за шістьма статтями: "умисне вбивство", "незаконне придбання, зберігання бойових припасів, вибухових речовин без передбаченого законом дозволу", "порушення недоторканності житла", "хуліганство", "опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків" і "погроза вбивством щодо працівника правоохоронного органу".

Зазначимо, що обвинувачений не погодився з рішенням суду і намагався його оскаржити, проте Дніпровський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури і залишив апеляційну скаргу чоловіки без задоволення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення