У Дніпрі під час пожежі загинули троє людей (фото)

У Дніпрі на вулиці Халхінгольській Самарського району сталася пожежа в одноповерховому неексплуатованому будинку, під час якої на місці загинуло двоє людей; ще одного постраждалого в тяжкому стані шпиталізували, але він помер у лікарні. Про це повідомляє ДСНС.

Зазначається, що 19-го лютого о 00:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на вулиці Халхінгольська Самарського району міста Дніпро, горить одноповерховий неексплуатуємий будинок.

За викликом одразу було направлено чергові відділення 3-ої та 25-ої державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що пожежа виникла всередині приміщення нексалуатуємого будинку. Горіло сміття, старі речі та дерев’яна конструкція даху будівлі.

Вогнем знищено старі речі домашнього вжитку та сміття. Пошкоджено дерев’яні конструкції даху. Загальна площа пожежі склала 80 м.кв.

Під час ліквідації пожежі, рятувальниками було виявлено тіла двух осіб (дані встановлюються). Також, під час ліквідації пожежі було виявлено постраждалого 1960 року народження. Чоловіка госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до міської клінічної лікарні №2, з попереднім діагнозом – 80% опіків тіла (стан тяжкий).

Нажаль, вранці потерпілий помер у лікарні.

Пожежу локалізовано о 02:15 та ліквідовано об 03:21.

До гасіння пожежі залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення