У Дніпрі під час уроку вчителька фізкультури побила 12-річного школяра

 Канал 112

На уроці в одній зі шкіл Дніпра вчителька фізкультури подряпала обличчя і дала ляпаса 12-річному школяреві на очах у однокласників. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

"У Дніпровській школі №139, під час уроку, вчителька фізкультури подряпала обличчя і дала ляпаса 12-річному учню!!! На очах у однокласників!!! Спілкувалися з мамою хлопчика – говорить, що у сина болить голова, почувається він пригнічено", - зазначив він.

За словами Кулеби, батьки дитини зняли побої та написали заяву до поліції.

При цьому Кулеба підкреслив, що опісля опублікування у соцмережі поста про інцидент матір'ю потерпілого хлопчика з'ясувалося, що два тижні тому від рук цієї вчительки постраждала ще одна дитина. "І що цікаво - вже після того, як мама дитини опублікувала повідомлення в соцмережі про побиття, виявилося, що 2 тижні тому, ця ж вчителька вдарила ногою в живіт і по голові ще одного 12-річного учня!!! Про випадок діти промовчали, бо вчителька вибачилася і дуже вмовляла нікому не розповідати! І тільки сьогодні хлопчик зважився розповісти про це батькам", – написав Кулеба.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення