У Дніпрі п'яний водій перекинув авто з однорічним сином і протаранив ще три: мати малюка у критичному стані (фото)

У Дніпрі сталася ДТП, в якій постраждало троє людей, серед яких однорічна дитина. Винуватцем того, що сталося, став п'яний водій. Аварія сталась 1 січня близько 15:30 на вулиці Запорізьке шосе у Дніпрі. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Дніпропетровській області.

"35-річний водій автомобіля Volkswagen Golf допустив зіткнення з попутним автомобілем Volkswagen Tiguan та з автомобілем Volkswagen Golf. У результаті ДТП автомобіль Volkswagen Golf перекинувся на дах та зіткнувся з рухавшимся попереду автомобілем Ford Fusion. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали водій та двоє пасажирів Volkswagen Golf, серед яких хлопчик 2020 року народження. Їх доставлено до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє "Информатор Днепр", винуватець ДТП був настільки п'яний, що не міг встояти на ногах і просто впав на землю. Крім того, якоїсь миті він намагався втекти з місця події, але його тут же затримали поліцейські.

Постраждалих довелося визволяти з розкурченого Volkswagen Golf співробітникам ДСНС. Постраждали також люди, які перебували у Ford та другому Volkswagen.

Мати однорічного хлопчика у критичному стані забрали до лікарні імені Мечнікова. Дитину доправили до дитячої обласної лікарні із закритою черепно-мозковою травмою до дитячої обласної лікарні на вулиці Космічній.

35-річного водія Volkswagen Golf затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення