У Дніпрі по-звірячому вбили семінариста: закривавлене тіло хлопця знайшли під купою сміття

 СЕГОДНЯ

У Дніпрі двоє хлопців по-звірячому вбили семінариста, який приїхав додому з Одеси на похорон дідуся.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

26-річний молодий чоловік, який навчався в Одеській духовній семінарії, зник 6 липня. Напередодні ввечері він пішов на зустріч з товаришами і не повернувся додому.

Незабаром тіло хлопця знайшли в одному з покинутих гаражів по вулиці Листопадній в Дніпрі.

"Виїздом на місце співробітники слідчо-оперативної групи Самарського відділення поліції під купою побутового сміття знайшли тіло чоловіка. Вже при поверхневому огляді було виявлено сліди насильницької смерті: всі кістки черепа були пошкоджені", – розповіли правоохоронці.

У вбивстві підозрюють двох раніше не судимих місцевих жителів 21 та 20 років. Відомо, що семінарист познайомився з ними в день зникнення.

Зловмисники запропонували молодій людині випити в їхній компанії, і коли довірливий хлопець купив собі і новим знайомим пива, підозрювані напали на нього.

"Один з них почав наносити удари в живіт, а коли той впав, били вже вдвох. Після того, як жертва знепритомніла, зловмисники вже цеглою продовжили наносити удари по голові. Після забрали у хлопця 25 грн і старий мобільний телефон. Тіло юнака сховали в одному з покинутих гаражів і присипали побутовим сміттям", – повідомив слідчий слідчого відділення Самарського відділення поліції Юрій Щербінін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення