У Дніпрі потяг збив дитячий візочок із 1,5-річною дівчинкою (фото)

У Дніпрі жінка у невстановленому місці переходила залізничні колії з дитячим візком та не встигла вчасно забрати його з колії, дитина травмувалася. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Подія сталася 25 червня близько 18.30 в районі вулиці Танкістів у місті Дніпро. Машиніст ремонтного потягу побачив жінку та почав гальмувати, однак уникнути наїзду не зміг. В результаті постраждала півторарічна дитина, яка перебувала у візку. Дівчинка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні", - йдеться у повідомленні.

За словами жінки, колесо візка застрягло між залізничними коліями.

Як повідомило видання Informator, бабуся схопила травмовану дитину і втекла з місця події, залишивши там коляску і особисті речі. Поліція обстежила прилеглу територію і знайшла жінку з маленькою дитиною в одному з будинків. Обличчя дитини було в крові, і співробітники патрульної поліції прийняли рішення терміново госпіталізувати дівчинку в дитячу лікарню, не чекаючи приїзду швидкої.

За попереднім висновком медиків, у дівчинки перелом верхньої щелепи і вибиті зуби. Дитину помістили в реанімацію. До лікарні також прибули батьки дитини, яким повідомили про те, що трапилося. Тепер поліція з'ясовує всі подробиці і обставини події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення